U ovom tekstu vam predstavljamo najsuvremeniju tehnologiju sustava za automatsko zalijevanje koje Vrtovi Eucaliptus ugrađuju svojim klijentima za vaše okućnice, sportske terene, poslovne zgrade i objekte, privatna igrališta, djećje vrtiće i druge zanimljive i korisne površine. Sa stajališta razvoja proizvoda Hunter je namjerno razvio infrastrukturu i tehnologiju za projektiranje i izgradnju proizvoda visoke tehnologije. Ova povećana sposobnost očituje se u visoko inovativnim navodnjavanjima što donosi visoke rezultate na tržištu. Da bi uštedjeli, moramo pravilno projektirati, instalirati, upravljati i održavati na vrhu performanse sustava i krajolika.
Hunter Poslovni kontroler konfigurator je profesionalno posebno dizajniran u naumu da će vam pomoći da izgradite popis materijala za svoje projekte. Ovaj besplatni alat omogućuje izvoz popis materijala za Microsoft Excel dodavanje plana ili mjesto projekta.

vrtovi eucaliptus hunterUštedite vrijeme i povećajte profitabilnost

Hunter je izgradio ovaj alat za povećanje točnosti projektne specifikacije i smanjenju vremena provedenog na istraživanju proizvoda. Odgovarajuća pravila su sagrađena kako bi se osiguralo odabranoj opciji kompatibilnost i kako bi se mogla ispravno naručiti i ugraditi.

Brzo i jednostavno postavljanje

Započnite odlučivati koji je sustav najbolji za vas – Hunter ima vodeći ACC kontroler, svestrani CORE kontroler ili središnji sustav kontrole IMMS. Jednostavan za razumijevanje kroz pitanja koja vas vode kroz proces postavljanja.

IMMS SYSTEM upravljanje navodnjavanjem preko PC-a

Sistem omogućuje, sa PC-a u uredu ili stanu, komunikaciju sa brojnim dislociranim programatorima na terenu. Komunikacija je dvosmjerna, sa terena stižu podaci o evenutalnim kvarovima, protoku, vremenskim uvjetima. Na PC-u u IMMS programu izrađuju se svi zadaci za irigaciju i šalju na teren programatorima, a pokrenuti se može i svaki venitil.

Program evidentira navodnjavanja.

Načini komuniciranja PC–a i jedinica na terenu su: žičana veza, telefonska veza, radio veza, GSM veza. Veza se uspostavlja preko komunikacijske jedinice uz PC i komunikacijskih jedinica na terenu. Na jednu komunikacijsku jedinicu na terenu moguće je priključiti veći broj programatora. Senzori se mogu priključiti na terensku jedinicu, nije potrebno na svaki programator. Komunikacijske jedinice mogu biti na brojnim međusobno udaljenim područjima. Sistem se sastoji od PC–a potrebnih radnih karakteristika, Hunter IMMS programa, te potrebnog broja komunikacijskih jedinica i programatora.

IMMS konfigurator vam pomaže izgraditi popis materijala za bilo koju stranicu, uključujući obuhvaćanje konfiguracije, tip stanica i stranica, potrebno komunikacijskih opcija i dodataka. Ovaj alat također pruža vam detaljne tehničke bilješke jedinstvene prema vašoj želji. IMMS može upravljati do 10.000 ACC kontrolora, podijeljenih u najviše 100 mjesta. Konfiguracija na jednom mjestu u isto vrijeme i spremanje svake stavke od materijala izvozom u popis Microsoft Excela koristeći izgrađen-in gumb za preuzimanje. Kombinirajte svaki list u Excel i zajedno će odrediti cijeli sustav. Ovo bi bio jedan uvodni dio prije same pripreme projektiranja, dizajniranja do realizacije sustava za automatsko zalijevanje.

HUNTER INOVATORI NAVODNJAVANJA

Automatski sistem navodnjavanja pruža vam udobnost automatske kontrole i sigurnost pravovremenim i kvalitetnim zalijevanjem zelenih površina. Bilo da se radi o zalijevanju vašeg travnjaka, zalijevanju uređenog vrta, zahtjevnih tipova travnjaka kod održavanja sportskih terena ili natapanju poljoprivrednog zemljišta. Uz senzore koji kontroliraju vanjsku temperaturu i padaline kao i upravljačke jedinice, trošenje vremena na zalijevanje zelenih ili poljoprivrednih površina je stvar prošlosti .
Radimo po principu ključ u ruke, koja obuhvaća savjetovanje, projektiranje i ugradnju sistema manjih zelenih površina kao i realizacija i ugradnja zahtijevnijih sistema za navodnjavanje u poljoprivredi, prilagođena vašim željama i zahtjevima kao i servis godišnje održavanje.
U zavisnosti od veličine i složenosti sistema, prosječno vrijeme ugradnje kod stambeni projekata je od 2 do 5 dana.

Cijeli sustav ugradnje sistema za navodnjavanje sastoji se od:

programatori Hunter

  • PROGRAMATORA: Programatori su ti koji kontroliraju cjelokupan sustav i određuju vrijeme i cikluse za navodnjavanje. Hunter sustavi su razvili visoku tehnologiju procesorskih pametnih računala na području sistema za zalijevane implementirani u operativne sustave naših računala povezani sa različitim napravama i uređajima, senzorima, vremenskim stanicama i ostalim, koji ovaj sustav čine nejboljim na svijetu.

baterijski i radio programatori

  • ELEKTROMAGNETSKIH VENTILA: Elektromagnetski ventili koji su povezani sa centralnim računalom povezuju svaku pojedinu zonu i na taj način koordinirano omogućuju otvaranje svake pojedine zone u određenom intrevalu i ciklusu.

elektromagnetni ventili Hunter

  • Rasprsivača ili prskalica: Rasprsivači ili prskalice koje usmjeravaju vodu, brzinu i količinu u jedinici vremena na određenom prostoru sa izmjenjiv diznama na temelju proračuna za određenu površinu, razlikujemo ih statičke i dinamičke.
    Statički su fiksni čije se dizne podešavaju ručno i tako ostaju, dok dinamički se također ručno porešavaju ali njihove matrice rotiraju.

DINAMIČKI RASPRŠIVAČI

dinamcicki rasprsivaci Hunetr

STATIČKI RASPRŠIVAČI

staticki rasprsivci Hunter

DIZNE ZA RASPRSIVAČE

DIZNE  ZA HUNTER RASPRSIVACE

SENZORI SISTEMA

Senzori koji programatorima i sustavima daju potrebne informacije o okruženju na temelju kojeg programatori donose odluke i cikluse zalijevanja koji su predhodno programirani.

Slika 1

Slika 1

Slika 2

Slika 2

MIKRONAVODNJAVANJE

Mikro ili navodnjavanje kap na kap tzv. DRIP sistem zalijevanja je najekonomičniji način zalijevanja i primjenjuje se na svim površinama gdje nije dostupno klasično zalijevanje, cvjetne gredice, balkonsko cvijeće unutranje ineterijer raslinje i posude, kompletan sistem se nadovezuje za Hunter programatore i kompletnu opremu.Mikro navodnjavanje vrtovi eucaliptus

Sustav HUNTER je jedan od jedinstvenih u svijetu po pitanju preciznosti, detaljnog analiziranja potreba za vlagom na prostoru za koje je predviđen, implementiran u najmodernije tehnologije, računalno i daljinsko upravljanje područjima koje trebamo zalijevati i na taj način okoliš koji nas okružuje čini Impresivnim i svakoj biljci daje kontinuiran izvor vlage a samim time i okoliš i Eko sustav koji nas okružuje čini jedinstvenim.

ET SYSTEM

ET SYSTEM – potpuno automatska prilagodba količine navodnjavanja vanjskim klimatskim uvijetima.
ET system sam računa optimalnu količinu vode i potrebno trajanje navodnjavanja, a programator automatski to provede. Kako? U ET unesemo podatke o vrsti biljnog materijala, zemlje, nagibu, sjeni i vrsti emitera i to za svaku stanicu, a ET mjeri temperaturu, vlagu, jačinu sunčevog zračenja, količinu oborina i vjetar. Podatke posebni program obradi i sistem provede vezom preko Hunter programatora.

 

et system vrtovi eucaliptus

ET SYSTEM je jednostavan za dodavanje na sve upravljačke jedinice HUNTER. Koristi visoku tehnologiju mjerenja (ET) faktora* razvijenu u Hunteru. ET SYSTEM mjeri ključne klimatske uvijete (temperaturu.vlagu zraka,oborine) da bi izračunao lokalni faktor isparavanja (ET)faktor. Na osnovu prikupljenih podataka ET System izračunava plan navodnjavanja kako bi nakodnadio gubitak vode iz zemlje i biljke. omogučava uštedu do 30% vode.

*ET faktor
*ET faktor je mjerenje zbira gubitka vode na tlu isparavanjem i gubitka vlage iz biljki.
KOMPLETAN SUSTAV “HUNTER” ZASNIVA SE NA UČENJU, TEHNOLOGIJI I EDUKACIJI ZA VRHUNSKE PERFORMANSE U SVOJOJ DOMENI PO PITANJU SUSTAVA ZA NAVODNJAVANJE , DO SAVRŠENSTVA DOVODEĆI POTREBU PRENOŠENJA VODE NA BILJKE I RASPORED VLAGE KAKO BI MOGLI UŽIVATI U VRTOVIMA I PROSTORU KOJI NA S OKRUŽUJE.

Share →

Ostavi komentar

© 2015 Vrtovi Eucaliptus | Designed by Krunoslav Gorjanc